Het Social Media Modellenboek

SocialMediaModellenBoekIn februari 2014 is Het Social Media Modellenboek gepubliceerd door uitgever Pearson Benelux. Op basis van onderzoek, expertise en meningen is het boek tot stand gekomen. Een proces dat sinds het ontstaan van deze website al aan de gang is en waar veel tijd en moeite in is gestoken.

Ik hoor hier graag de meningen over het boek, zoals de toepasbaarheid van de genoemde modellen, de categorieën modellen, de uitleg, opbouw van het boek en andere zaken. Mis je modellen in het boek of op deze website? Wees vrij om je mening te geven. Bij negatieve berichten hoor ik ook graag een oplossing. Het kwalitatief beter maken van boek en website is hierdoor optimaal mogelijk. Onderaan deze pagina is het mogelijk je reactie te plaatsen.

Een opsomming van recensies en artikelen over het boek:

In het magazine MarketingTribune stond op 20 mei 2014 de onderstaande recensie:

Recensie Social Media ModellenboekBegin juni stond er in het Managementboek Magazine een opinieblog over het boek, waarbij drie lezers het boek beoordelen. Gemiddelde score: een 8:

In Focus - Opinieblog Managementboek Magazine
(klik op de afbeelding voor een vergroting)

In het februarinummer van MOA heeft het Social Media Modellenboek een plekje verworven bij de boekrecensies:

2015-02-04_0751

2 gedachten over “Het Social Media Modellenboek”

  1. Goedemiddag,
    Een zeer handig en bruikbaar boek.
    Ik mis alleen nog een model over conversieattributie, terwijl dit juist onwijs hot is op dit moment!
    Ben benieuwd naar je reactie!

  2. Hi Jennifer, dank voor je reactie en compliment. Het zou fijn zijn dat er een model m.b.t. social media en conversie-attributie voorhanden zou zijn. Ken jij zo’n model of zou je er een willen ontwikkelen? Laat het gerust weten, ik ben erg benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.