Het #SMMboek: een inkijkje in één van de best verkochte managementboeken!

Het Social Media Modellenboek is inmiddels drie weken op de markt. Inmiddels zijn er al enkele artikelen verschenen over het boek (op Archie en De Ruis) en er volgen meer. Op Managementboek is het boek inmiddels best verkocht in de categorie Internet & Social Media en staat rond plaats 20 in de top-100 van alle managementboeken.

Social Media Modellenboek

Voor de trouwe lezer van deze site: hieronder vind je een preview van het boek. Bekijk hoe het boek er van binnen uit ziet en of het iets voor je is, mocht je het nog niet besteld hebben!

pagina_05

Afbeelding 1 van 7

 

1 gedachte over “Het #SMMboek: een inkijkje in één van de best verkochte managementboeken!”

  1. @bartvanderkooi Heeft u ook interesse in het geven van een gastcollege aan HBO studenten? Het betreft studenten Facility Management afstudeerprofiel Event & Leisure. Zo ja neemt u dan contact met mij op. Mvg Inge Rijnders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.